Synder och sjukdomar..

Herren förlåter alla dina synder och botar alla dina sjukdomar!

Dina föräldrar och Gud...

Du kan få allt de du vill ha av dina föräldrar,men dom väljer att inte ge dig allt du vill ha när du ber om de. Utan dom ger dig de du vill ha när du behöver det, så du inte tar allt för givet!
Samma sak är de med Gud. Han kan ge dig allt du ber om,för inget är omöjligt för Honom,men han väljer att ge dig de du behöver i rätt stund,då du behöver det som mest och då du kommer uppskatta det som allra mest!

Vad hade jag gjort utan dig Min Gud...

Min Gud Min Gud vad hade jag gjort utan dig!!??!!
Kan inte ens tänka mig hur det skulle ha varit utan dig i mitt liv. Ren mörker utan sann glädje och kärlek hade det varit!

Vår Herre...

Vår Herre är vår kärlek, ty Han är Vägen, Sanningen och Livet♥

Baka bakåt, släpp taget..

När man gör sitt allra bästa och ändå blir det inte som man vill,så vet man att man har låtit sin vilja ske igenom. Baka bakåt,släpp taget och låt din Guds vilja ske igenom i ditt liv,för det är de bästa!

Synder, sjukdomar...

Herren förlåter alla dina synder och botar alla dina sjukdomar!

Vi tänker och Gud tänker...

Vi tänker: Kan gå till kyrkan imorgon, måste gå med mina vänner idag. Dem behöver mig och Gud kommer förstå.

Gud Svarar på våra tankar: Mitt kära barn jag kommer alltid att besöka dig i ditt hem och göra tid för dig, även om du inte gör det! När du behöver någon så kommer jag alltid att vara där. När alla överger dig så kommer jag finnas vid din sida och hjälpa dig igenom allt..!

Att be om förlåtelse..

Att be om förlåtelse innebär inte att man är svag,utan stark nog att inse sitt fel. Att förlåta någon innebär inte att man är dum,utan klok nog att inse att alla gör misstag! Men bara för att man förlåter någon så innebär det inte att allting blir som förr..!!

Misstagen vi har gjort...

Dem misstagen vi har gjort, har gjort oss till dem vi är idag. Så ångra ingenting, kolla upp mot himlen och tacka Din Gud för allt..!

Lyssnar till Guds ord..

Dem som lyssnar till Guds ord och handlar efter dem, kan bygga sitt liv på klippan..!!

När en dörr stängs...

När Gud stänger en dörr, så stänger han den dörren av en orsak! Han vill DITT bästa. Men vår Herre stänger aldrig en dörr utan att öppna en ny. Stig in i den öppna dörren, ty din Gud är god och vill dig allt gott.

Ger vi korset en chans..??

Vi kristna har alltid kors runt halsen,under kudden eller bredvid oss. Men ger vi korset en chans när vi har de som jobbigast? Ger vi korset en chans när vi behöver hjälp? Ger vi korset och Gud en chans överhuvudtaget?

Överflöd av kärlek...

Så som vår Underbara Gud ger oss överflöd av kärlek,fast vi ibland känner att vi inte förtjänar de så ska vi på samma sätt ge kärlek till våra medmänniskor oavsett vad!

Allt är upp och ner...

När allting är upp och ner i mitt liv,när inget är som det ska,när allting bara går fel,så är Du min Gud den ende som står kvar vid min sida och lyfter mig igenom allt och bär mig igenom mina mörkaste stunder!

Ett samtal..

Ett samtal med Gud efter en jobbig och slitsam dag är det bästa som finns! ♥

Om

Min profilbild

RSS 2.0