Fortsätt att vandra med Gud och gör det som han har kallat dig till. (Mar 12:30-31)<3

Tack min Gud..

Tack Gud för min underbara och friska familj. Tack för mina finfina vänner. Tack för att du min Herre tror på mig när jag själv inte gör de! Tack för både sorg, glädje, framgång och motgång. Allt detta har gjort mig till den jag är idag! Tack tack tack och återigen tack för precis ALLT!♥

Den levande Guden..

GUD älskar mig och finns därför mig oavsett vad alla säger och tycker! Han är den trofaste och levande GUDEN♥

När alla andra sviker..

När alla andra sviker dig och lämnar dig, så är Gud den ända som finns kvar vid din sida och som torkar bort dina tårar och fyller dig med sin Gudomliga kärlek!

Min Gud..

Min gudomliga Gud gör allt de omöjliga möjligt! ♥

Chans efter chans..

Då tid, tack för alla prövningar. Framtid, jag är redo för dig! Kära Gud, tack för att du ger mig en chans att gå igenom alla prövningar och att du aldrig tappar hoppet om mig och ger mig chans efter chans ♥

Existerar Ondska...??

En professor på ett universitet utmanade sina elever med en fråga: Skapade Gud allting?
En elev svarade modigt: ”Ja, det gjorde han”.
”Så, Gud skapade allting?” upprepade professorn.
”Ja, magistern”, svarade eleven.
Professorn sade då ”Om Gud skapade allting, då måste han ha skapat ondska, eftersom ondska existerar. Enligt principen att våra verk definierar oss, så innebär det att Gud är ond”.
Eleven kände sig knäckt och satte sig ner. Professorn verkade mycket nöjd med svar och sa då till sina elever att han ännu en gång hade bevisat att den Kristna tron är en myt. Då räckte en annan elev upp handen och sa: ”Kan jag fråga dig något, magister?”
”Självklart, ” svarade professorn.
Eleven ställde sig upp och frågade:
”Magistern, existerar kyla?”
”Vad är det för fråga? Självklart existerar det. Har du aldrig frusit?”.
Eleverna fnissade åt sin klasskamrats fråga. Eleven svarade: ”Faktiskt magister, så existerar inte kyla. Enligt fysikens lagar är det vi uppfattar som kyla, egentligen bara avsaknaden av värme. Ett objekt eller en kropp är känslig när den måste överföra energi och värme är det som hjälper att överföra energin. Exakt noll (-460 grader Fahrenheit) är den totala avsaknaden av värme. Det finns ingen reaktionsförmåga i en sådan temperatur. Kyla existerar inte. Vi har skapat detta ord för att beskriva vad vi känner när vi inte har någon värme”. Eleven fortsatte: ”Magister, existerar mörker?”
Professorn svarade, ”Självklart gör det”
Eleven svarade, ”Än en gång har du fel, magistern. Mörker existerar inte heller. Mörker är egentligen avsaknaden av ljus. Vi kan studera ljus men inte mörker. Vi kan faktiskt använda Newtons prisma för att bryta upp vitt ljus till många färger. Vi kan därefter studera varje färg och dess våglängder. Du kan inte mäta mörker. En tunn stråle av ljus kan bryta mörker och lysa upp ett helt rum. Hur kan man veta hur mörkt ett visst rum är? Jo, du mäter mängden ljus i rummet. Stämmer inte detta? Mörkret är ett ord använt för att beskriva vad som händer när det inte finns något ljus.
Till sist frågade eleven professorn. ”Magistern, existerar ondska?”
Professorn svarade lite osäkert, ”Självklart, precis som jag sa innan. Vi ser det varje dag. Vi ser det i människans beteende mot sin egen ras. Vi ser det i antal våldsbrott och kriminalitet överallt i världen. Dessa saker är inget annan än ondska”.
Till detta svarade eleven: ”Ondska existerar inte, magistern. I alla fall inte av sig själv. Ondska är helt enkelt avsaknaden av Gud. Det är precis som mörker och kyla, ett ord som människan har skapat för att beskriva avsaknaden av Gud. Gud skapade inte ondska. Ondska är inte som tro och kärlek, som ljus och värme. Ondska är resultatet man får när man inte har Guds kärlek i sitt hjärta. Det är som kylan som kommer när det inte finns värme. Det är som mörkret som kommer när det inte finns ljus”. Professorn satte sig ner.

Om

Min profilbild

RSS 2.0