"När du är bjuden på bröllop, slå dig då inte ner överst vid bordet. Kanske någon av de andra gästerna är mer ansedd än du och värden kommer och säger: Ge honom din plats.
Då får du skämmas när du måste flytta dig längst ner.
Nej, när du är bjuden, gå då genast och ta den nedersta platsen, så att värden säger till dig när han kommer: Kära vän, flytta dig längre upp. Då blir du hedrad inför alla dina medgäster.
-Den som upphöjer sig skall bli förödmjukad, och den som ödmjukar sig skall bli upphöjd" (Lukas 14:7-11)

En tankeställare om djävulens taktik...

En tankeställare om djävulens taktik att lura oss bort från Gud och utbreda ondskan:
Djävulen kallade nyligen till en världsomfattande konferens för demoner för att kunna fånga upp den starka och växande kristna rörelsen; I sin inledning sa han:

Vi kan inte hålla kristna borta från att gå till kyrkan. Vi kan inte hindra dem från att läsa deras heliga bibel och få veta sanningen.Vi kan inte ens hålla dem från att bilda en nära relation med Jesus. Men när de får en stark relation med Jesus, så är vår makt över dem bruten. Så låt dem gå till sina kyrkor, låt dem få ta sin nattvard, men stjäl deras tid, så att de inte har tid att utveckla en relation med Jesus Kristus ... Detta är vad jag vill att du ska göra, sade djävulen. Distrahera dem från att umgås med Jesus och sysselsätt dem med andra viktiga sysslor, hela dagen lång!
Hur ska vi göra detta? skrek hans demoner

- Håll dem upptagna med oviktiga saker i livet och hitta på många aktiviteter som uppehåller deras sinnen, svarade han. Locka dem att spendera, spendera, spendera, och låna, låna, låna. Övertala deras fruar att arbeta heltid och mer därtill, och män att arbeta 6-7 dagar i veckan, 10-12 timmar per dag, så att de kan ha råd med sin tomma livsstil.Håll dem borta från att tillbringa tid med sina barn eftersom deras familjer då kommer att splittras, så kommer deras hem inte att erbjuda någon vila från deras hårda arbete! När de firar påsk och jul, låt de vara så upptagna med städning, bakning, kortlek och annat att högtiden går förbi dom utan att de förstått vad den handlat om.

Överstimulera deras sinnen så att de inte kan höra den stilla tysta rösten. Se till att TV:n, videon, cd-spelaren, datorer och mobiltelefoner ständigt är påslagna i deras hem och se till att varje butik och restaurang i världen kontinuerligt spelar musik med innehåll om sex, droger, våld osv. Detta kommer blockera deras sinnen och bryta deras förhållande med Kristus. Fyll deras vardag med surfande på internet, nyheter, 24 timmar om dygnet. Låt deras brevlådor översvämmas av skräppost, postorderkataloger, tävlingar, och varje slag av nyhetsbrev och PR erbjudande, gratis produkter, tjänster och falska förhoppningar....

Framställ smala, vackra modeller i TV och i tidningar så att deras män kommer att tro att yttre skönhet är det som är viktigt, så att de kommer att bli missnöjda med sina fruar och låt deras fruar visa missnöje över sina kroppar. Håll deras fruar för trötta för att älska sina män på natten. Om de inte ger sina män den kärlek de behöver, kommer de att börja leta på annat håll. Det kommer att splittra deras familjer snabbt! Låt dem återvända från sin semester utmattade.

Håll dem för upptagna för att gå ut i naturen och reflektera över Guds skapelse.
- Skicka dem till nöjesparker, sportevenemang, teater, konserter och bio i stället. Håll dem upptagna, upptagna, och upptagna! Och när de träffas för andlig gemenskap, engagera dem i skvaller och småprat så att de lämnar mötet med bekymrade samveten. Snart kommer de att arbeta i sin egen styrka, offrar sin hälsa och familj för den goda saken. Det kommer att fungera! Det kommer att fungera! Det är en bra plan!

Demonerna gick ivrigt iväg till sina uppdrag för att överallt stimulera kristna till att bli lite mer aktiva och mer stressade, så att de engagerar sig både här och där i så många olika sammanhang som möjligt. Detta för att de ska få så lite tid som möjligt för sin Gud och deras familjer. Så att de inte har tid att berätta till sina medmänniskor om kraften i Jesus som kan förändra liv.

Vad tycker du, har djävulen varit framgångsrik i sitt handlande?


Sötaste leendet..

Det sötaste leendet har de djupaste hemligheterna, De finaste ögonen har gråtit de flesta tårar och det snällaste hjärtat har känt den största smärtan..

Godhet..

Godhet är något vi alla bär på inom oss då vi är en del av Gud!


Misstagen vi har gjort..

Dem misstagen vi har gjort, har gjort oss till dem vi är idag. Så ångra ingenting, kolla upp mot himlen och tacka Din Gud för allt..!

Det finaste här i världen kan man...

De finaste här i världen kan man inte se, utan endast känna! Guds närvaro i ens hjärta är de finaste och underbaraste man kan känna!

Smärtan du...

Smärtan du känner idag,är styrkan du känner imorgon!

Gud öppnar dörrar...

Gud öppnar dörrar som ingen kan stänga och Gud stänger dörrar som ingen kan öppna!!!

Till din fiende, moståndare, vän, alla och dig själv..

Till din fiende, förlåtelse. Till en motståndare, tolerans. Till en vän, ditt hjärta. Till alla, välgörenhet. Till dig själv, respekt.

En ursäkt betyder...

En ursäkt betyder inte alltid att du har fel och den andra personen rätt, Det betyder bara att du värdesätter din relation mer än ditt ego ..

People were created..

People were created to be loved. Things were created to be used. The reason why the world is in chaos is because things are being loved and people are being used.

If what ahead...

If what ahead scares you and what's behind hurts you just look above, He never fails to help you..

Du får skit oavsett vad..

Vi lever i en värld där vad du än gör får du en smäll tillbaka! Gör du dåliga saker,får du skit,gör du bra saker så får du skit. Men fortsätt göra goda ting,för hos Gud glöms inget och i slutändan är det de som räknas.
Så min vän,ta smällen,ta skitet och gå vidare! Tacka för allt med ett leende, och sprid Guds enorma kärlek.

Om du lär känna Gud..

Om du lär känna Gud lär du också känna dig själv,om du finner honom finner du dig själv!

Fäst dig inte vid..

Fäst dig inte vid materiella ting eller människor,utan fäst dig vid den levande Guden.
För genom Honom får du allt du behöver och mycket mer!!

Om

Min profilbild

RSS 2.0